TALANGJAKTEN -08

Igår var årets talangjakt på senen i Kärrtorps gymnasium

Hosten för arrangemanget var Jacob Öquist från Vakna med The Voice!
Snacka om att man blev förvånad när det var han som kom ut på scenen. Själv hör jag Jacob varje morgon på vakna, hade varit fett kul om dem hade fått hela Vakna gänget att hålla i showen, men han är ju komiker så det gjorde nog rätt i att bara ha med honom ialf :P

Årets talanger var gryma! alla bidragen höll högklass, förrutom de där bandet som kom ut 2:a. Hur kom dem ens med i Talang jakten?
Första bidraget var funky 4 brothers plus tjejer. Deras talang var dans. Dem var as gryma, vi fick senare under showen reda på att en av killarna i funky 4 brothers hade kommit 2 i VM!!! Hur coolt är inte det på en skala?!? snacka om talang ;)
Andra bidraget 3 killar som slog lite på ett par trummor och klingade lite på två gitarrer. SÄMST, undrar om det var någon som tyckte att dem var bra :/ men ska inte vara elak.. :) så bra jobbat att koma med i talangjakten ialf. Tror att dem bara var lite nervösa.
Tredje bidraget Moberg & Kalle Utförde My Hero - Foo Fighters
Bidraget var as bra, Kalle har en väldigt bra röst och deras bas spelare gjorde soundet till en enhet :)
Moberg åt en banan i början av föreställningen (har fått förklaringen till varför nu men tyckte att det var knaz då )
Fjärde bidraget Dynamite Dragons Cheerleadning
Hela aulan hejade på Dragon tjejerna, och i publicen kunde vi bara se en enda miss vilket jag tycker är beundrans värt och vem gillade inte den überglada cheer-tjejen som smileade igenom hela programet! Man undrade ju lite innan om dem verkligen skulle kunna kasta inne i aulan där det är så lågt i tag men, dem gjorde de :)
Femte bidraget Pardans Två elever från skolan dansade pardans tillsammans vilket var mysigt att se. Dem rockade till dansen lite då och då vilket fick publiken att svänga med. Man skulle lätt kunna tänka att dem var ett par men vi fick faktan att dem inte var det men passionen i mellan dem var häftig.
Sjätte bidraget: Bert. Dem var som alltid bäst på att showa och Johan måste ha en eloge för att han är så grym på att sjunga! usch vad bra! Showen fick extra poäng av mig när Jurca tog av sig t-shirten ;) wow, haha. Synd att dem inte fick nån plats bland dem som fick blommor.
Sjunde bidraget Shake-tjejerna WOW! Skoja inte att jag blev imponerad över hur dem där tjejerna kunde shakea! Aldrig sett nåt liknande live ;) haha, Dem började med arficansk dans för att sedan dansa street blandat ass bra! kan inte få fram hur mycket jag skulle vlija kunna göra det där ;)
Åttonde bidraget Transmission GRYMA! jag måste få tag i låten som dem där killarna spelade! Shit det där var högnivå på musik dem var ju ass bra! Fattar inte varför dem inte kom på 1, 2 eller 3:a plats för dem hade lätt förtjänat det! usch vad bra dem var med sina Mac där uppe på scenen och videon till gjorde det mer effeckt fullt att kolla på.
Nionde bidraget Hildas Gitarr Vinnarna på showen. Utförde ett härligt nummer där trummisen faktist var fett bra på att sjunga! inte diret vad man tror om en trummis, men dem överraskade och han var fett bra. Huvudsångaren kom in på scenen efter halva nummret och tog över låten. En av gitarristerna (Anton) bevisade även att han kunde spela piano. Hur har människan lärt sig sjunga, spela piano OCH gitarr ja det är knaz! Under mellan spelet kom någons pappa (skulle jag tro) och spelade saxofon! hur får man in allt i en show, ass kul :D Men vinnarplatsen var dem värda ialf. (Jag lyckades fånga någon utav Hildas girrarers blommor :D:D:D yey!!!) haha

Hildas GitarrDynamite Dragons


// Puss

Dagens blogg låt: Rihanna - Take a bow

 


Din åsikt
Postat av: Lexie

svar: tack så mycket :D

2008-04-10 @ 22:39:19
URL: http://musicofc.blogg.se
Postat av: Anonym

1. lär dig skilja på de och dem
2. de sugiga nummer 2 mutade domarna
3. mizz luktar kizz

/anonym beundrare av bloggen

2008-04-10 @ 22:39:55
Postat av: Danni

Det låter jättekul :)

2008-04-10 @ 23:01:16
URL: http://miumiu.blogg.se
Postat av: bert är min stjärt

bert borde vunnit, tvåan varit som den var och 3.orna borde varit funky 9 brothers and sisters

2008-04-16 @ 19:08:14

Vad har du på hjärtat:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0