815c till gamla stan

Bussen stannar helt plötsligt på bron vid gamla stans tbana. Jag tänker hmm.. har dem lagt till ett stopp? En kvinna ställer och säger att dem har ringt ambulans. En annan kvinna undrar om man får gå av, busschaffören öppnar dörrarna. Jag tvekar på om jag ska gå av eller stanna och se km dem behöver hjälp, men jag kan ju inget eller vid en livshotande situation känns det som jag kan mer. Nu sitter gubben där och har spytt tror jag han mumlar med dem runt om. Så han är ju alltså vaken. Då vet jag inte vad jag kan göra, vad jag skulle säga. Men ligger han med hjärt stopp då känner jag mig mer säker på vad jag ska göra är inte det konstigt. 
 Jag beslutat mig ialf för att gåav och frtsätta min dag som mindre märkvärdig. Jag tänker att jag måste fråga min lärare vad hon skulle ha gjirt, min lärare Anita hon verkar klok. 
Over and out xx 

en häst kan inte galoppera baklänges

GOTT NYTT ÅR! 
Ja då påbörjar jag mitt 25:e år här på denna jord. 25... ja vem trodde att det skulle kännas så här att vara 25. Jag känner mig barnslig, som att jag inte är så vuxen som jag trodde att jag skulle vara vid 25. Men det är väl bra på sitt sätt, folk säger ju att man ska låta bli att växa upp och jag tror jag skulle sakna att vara barnlig :p 

Men åter till det nya året, ny start, ny livsstil. Jag ska bli fitt och nyttig :) och jag vet ju hur man gör eftersom jag har gjort det så många gånger i mitt liv... typ varannan måndag ;) 
Men än så länge har jag som 25åring inte ätit chips eller godis.DUKTIGT! Jag tänker kunde E sluta röka då kan jag faan bli nyttig och hålla mig till det! 
 Over and out xx

03.04

Jag ogillar verkligen att läsa... det finns ju ljudböcker nu för tiden, men ska jag lyssna på något så väljer jag hellre musik.
Men i dkolan läser vi kristian Gidlunds bok "i kroppen min" den får en verkligen att tänka, tänka till. Att livet är värt och att man ska utnyttja det. Men denna diskussion har jag haft med många, man kan inte vara överlycklig hela tiden för allting utan man får välja något här och var. Som typ en dag tänka på hur lycklig man är som kan gå och springa, känna dagg i gräset.
Idag, idag är jag glad för att jag inte har cancer utan ett normalt liv med små betyeelselösa problem.
Mvh malin. Tack Kristian



RSS 2.0