Oj, glömt att blogga men nu kommer det igen :P

Mitt nya liv!

Nu börjar det... Mitt nya liv ska börja,  jag har fått en uppvakning!
Först min sjukgymnast som sa åt mig att jag var för lat så han dubblade mina vikter och jag tränar nu dubbelt så långt också! :P
Sedan fick jag äta hur mycket jag ville på Donken, och klart jag tryckte i mig massor :P , Och dagen efter klagade alla på hur mycket jag åt och att jag alltid var hungrig. Så därför börjar mitt nya liv nu som en nyttig Malin.

Jag , Tildia och Rebecka ska under 4 veckor inte dricka läsk, äta godis, chips, jaa allt onyttigt. Det kommer att bli svårt! planerar redan vad jag ska äta efter dem här 4 veckorna :P jag vet det är hemskt...

Jag kan också berätta att jag inte gjort en enda läxa på lovet1 och det här var vad jag hade planerat:
göra
 2 textK inlämningar
räkna 1 timme matte varge dag
plugga engelska
skriva svenska talet
göra samhällsuppgiften

Gud vad jag är sämst!

puss 
dagens blogg låt: Amt Daimond - Thank you

Sköningar

Det finns vissa människor som sticker ut mer än andra...

 Igår var jag på en fekke i Enskede med Johanna, men dagen blogg kommer inte handla om själva festen utan om människorna... Fast det är människorna som gör festen så, jag pratar kanske om festen på ett sett.

När vi kommer in på festen ser jag mig omkring och hoppades på att vi kommit rätt. Det var typ 30 pers där redan så vi hänger av oss och ser han som har festen så jag blir lättad och går in. Vi går runt i huset och jag ser en kille jag känner igen så vi går dit och pratar. Det ligger en chips påse framför oss... Det finns inte en chans att den får ligga där oöppnad, haha. En till kille sätter sig vid oss och pratar det vissar sig att han känner Oscar från NTI och vips hade vi ett gäng som satt och pratade :P Vilket var tur eftersom början av kvällen ibland kan vara seg men dem här killarna gjorde våran kväll :) tihi.

Lite senare på kvällen sätter sig Jag och Johanna runt bordet i köket där det redan sitter ett gäng med killar. Det börjar med att den ena killen klunkar ett glas vodka och sedan säger:
- Jag hade aldrig gjort det där utan publik. Man vill ju vara han som folk kommer ihåg sedan efter festen, inte han som satt i hörnet och spelade Nitendo.
Han kom då på en historia om en annan fest han hade varit på där det fanns en snubbe som satt och spelade Nitendo, och honom ville man ju inte sitta brevid för då får man ju samma stämpel :P
(den här killen var full med störda historier) Därför kom han på ännu en historia, som jag dock inte kommer att berätta i bloggen, för jag tror att det som gjorde den historian kul var hur den här snubben aldrig lyckades komma till poängen, förens hans kompis kom och tog över slutet.

Sedan när vi satt där runt bordet säger ena killen:
- Du går i Kärrtorp eller hur?
En annan kille säger då:
- Va?, Jag har aldrig sett dig där? vilken årskurs går du i?
Jag :
-Gissa...
Första killen säger med säker röst:
-2:an

Saken med det här samtalet var att jag tyckte mer om första killen eftersom han visste vem jag var. Ingen vill ju vara osynlig. Så om man inte sett en person som gått i sin egna skola 2år, snälla säg inte det är bara pinsamt.

Tack till Johanna som följde med även fast hon var helt körd! =)
image10


//Puss

Dagens blogg låt: Mariah Cary - Touch My Body

Snöbollskrig!

Drama @ Donken

Idag tog jag över Jessicas pass på Donken som vissade sig vara mer händelserik än vanligt...

Händelse: En gäst har väntat i 10 minuter på sin mat Jennifer tar fisken som ska ut till gästen som väntar i driven. Gästen kommer då till luckan och skriker efter sin mat. Vi förklarar att voi håller på att packa ihop den men han skriker att han vill ha pengarna tillbaka. Sabina går iväg för att fixa de men gästen är ass förbannad så han tar upp snö och sullar en snöboll rakt in genom rutan och träffar Sofia André mitt i huvet! ( Detta var förstås väldigt omoget gjort av gästen) Men skoja inte hur mycket jag skrattade! usch vad jag skrattade åt hela händelsen! haha jag förstår om Sofia skulle känna sig förnedrad men hon hade ju inget ting med händelsen att göra. Hon råkade bara vara ivägen :P hahahahahah


//puss
Dagen´s Blogg- Låt : Usher - yeah

Idag är de söndag, då var de Lördag

Dagen´s Blogg kommer alltså att handla om gårdagen för er som inte uppfattade de av rubriken ;)


 Dagen började med att jag försov mig och kom en halvtimme försent till jobbet (07:30) men det rullade på att jag fick sluta tidigare än vanligt ialf. Så klockan 15 drog jag hem, duchade och gjorde mig iordning.

Fick tag i Olle som jag kom på att jag kunde gå på TWH´s konsert :) vid 19 åkte vi in till centralen och möta de andra som också skulle med sen var de bara att dra till Lava.
När vi kom dit var det Damian och hans band som spelade på scenen. De roligaste under deras spelning var när alla i bandet drog ner från scenen och trummisen satt där själv och när han var klar drog han på världens största smile! haha ass kul för han såg sur ut under hela spelningen annars... men även fast han hade dreads såg han faktist bra ut ;)

Sedan blev det TWH´s tur! :D Faan vad jag älskar dem :P Såå himla sköna! Och frågar man vilken musikstil de spelar får man svaret: vi kallar de musik ;) haha ( eller jag vet inte)

SMAKPROV :D

Måste bara skriva det var ass kul att träffa alla igen! :D Grymt länge sedan man såg vissa! (L)

Dagens låt: TWH - Din mamma på en macka

//puss

Fredag

Idag...
Började med att jag kom en halvtimme försent till ekonomin, för att sedan få reda på att jag fick närvaro utan att behöva varit där :P Men men då fick jag ialf lite motion att åka till skolan :)

På ridnigen gick de typ sämst! jag fick nästan privat-lektion, snällt av Sofia, Klara och Frida att låta mig ha de medan de hade galopp-tävling ;) 

KL: 5
 Jag började jobba! Har inte jobbat på 50000år känns det som. Men de var inte så farligt att komma tillbaka... Speciellt inte när de första man får höra är att man är " chock sexy" ;) haha

image9
   Sötnosen, Hutch (L)

Dagen´s Blogg-låt: Lesly Gore - It´s my Party
PUSS

SKOLA

Hur orkar vissa?, jag fattar inte
Idag fick vi tillbaka våra kära matte-prov... Hur kan folk gilla matte de är de mest värdelösa ämne som finns :P jag fick dåra 1 av 15 poäng, oj vad bra de känns:P haha säämst!
Jag är en sport-tjej inte en teori-tjej :P
image10

Sedan lekte jag ansvarsfull hundägare och gick ut med hunden i 2 timmar! höll på att dö jag har nog sämst kondis usch vad jobbigt det var :P
 
Och nu sitter jag här och borde göra läxorna men tror du jag orkar?!? inte en chans:p jag har gått i skolan hela dagen ska jag behöva göra skolarbete hem också haha , neej skulle inte tro de va. nej, nej de får jag ta igen nån annan gång.

Puss

Dagen´s blogg-låt: Kelly clarksson - Because of you

DM-GULD, DM-GULD, DM-GUUULD!

Igår var den lyckligaste dagen på Hela året!
Falcons gick vidare till SM och tog DM-guld!

Inledning
Det kändes as bra att mina vänner var där och stötade mig... även om de var kläda i fel färger host* (red, black and white)   Och thilda du e sämst på att filma :P haha

Tävlingen 
Man står utanför hallen och sätter på sig läppstift nån säger twisters har redan kört halva programet ni är nästa!
Adrenalinet höjs och späningen stiger vi stället oss i en ring precis vid ingången.
De säger i högtalarna: Power Cheer  FALCONS!!!
Vi stringer in på mattan och hoppar upp och ner.
ställer oss i startposition. Musiken börjar... och de är igång!
De enda man gör där ute är att le och skrika, faan vad kul de var!

På prisutdelningen var det vi och Dragons dynamite som vann.. faan vad härligt :D Eagels kom 2:a vilket var väldigt överraskande eftersom de tappade typ 3 bygg! tänk då vad som skulle hänt om dem hade satt allt ?.....

Aja syns i Borås alla heta cheerleaders! :D 

ellie 18
får inte glöma grattis elli!, gick på fest på kvällen där ellie fyllde år.. men var dock lite trött så åkte hem "tidigt" men inte tidigt nog eftersom jg fick sitta i pungpinan i 483964276542timar och vänta på en jävla nattbus som skulle komma:p , tur att jag hade tilda att prata med ;)

// puss

Tack till mina fans: Jessica rasping, Cronja Hultin, Natahlie Nilsson och Matilda Lindbolm :D Även Sofia André såklart ;)

Dagen´s blogg låt : Power cheer and dance falcons låten så klart! :D


 


Nära...

image7


Cheer

Nu är de bara 1 dag kvar till Cheerleading DM :D hade sista träningen idag inför och de kändes rätt bra...
De roliga var när vi skulle åka därifrån vid bussen:
Denise:- vanessa fryser du inte?
Vanessa:- Nej, men jag bor ju nära.
Jag:- varför går du inte hem då?
Vanessa:-Men jag bor ju inte nära här:P

(haha, hon menade nära busshållplatsen )

Cheer-Ceisilia
Och stakars cicci... att gå på cheerleading handlar om DM och SM. Så jag förstår att hon är ledsen just nu.hon gjorde illa tummen för inte så länge sedan så beslutet var inte så oväntat... Men endå min donken kompis :D motståndarna skulle ju till och med heja på henne! Dragons-hejarklack! Man kan alltid låtsas att hon är där ;)

BG
Som ni säkert har läst kommer våran kära Björn Gustavsson inte att vara med på andra chansen! Vilket medför att hälten av Sverige inte kommer att titta på Melodifestivalen vid andra chansen, lixom vad tänkte Svt när dem planerade ett program utan Björn?
Och tidningarna skriver att Björn har blivit knäckt av all berömmelse.. ähmm skulle inte tro det va, han älskar ju att stå på scenen och göra så att vi skrattar ;) Heja BG!

Vart är mina tankar?!?!
Innan jag började blogga hade jag massor med tankar och funderingar som jag ville få ut och få bekräftade eller funderade över men nu har alla försvunnit.. :( kom tillbaka! :P
kommer dock ihåg en som har fått mycket kritik ;)
En köttbulle borde vara mest fryst i mitten. Detta för att sätter du in den i mikron på 5 sek känner du att den e varm men bit i den ska du se att den e is-kall i mitten :p  och kylan från utsidan håller ju in kylan i mitten.

puss
Dagen´s Blogg-låt: Britney Spears - Break The Ice 

 

Linda Bengtzing i all ära

linda bengtzing

Linda Bengtzing, har ni kollat in henne?! hon är ass snygg! och bidraget i årets melodifestival var ju riktigt bra.  Hittade tyvärr ingen bild från i Lördags, men aj, aj , aj vilken snygg topp hon hade på sig vem vill inte ha en sån?
 
På nästan alla bilder ser man henne med snygga kläder! En riktig icon enligt mig.
 På denna bild har hon långt fint hår som hänger över axlarna, med en fräck  rock-kläning.Men för inte så länge sedan klippte hon av det långa fina håret!  Modigt gjort enligt mig, att satsa på "Rihanna-frillan" det är inte alla som  passar i den!

I många låtar man hör från Linda är kärleken de aktuella ämnet, men varför är då dn här ur snygga tjejen singel! Allt annat går ju så bra för henne men hon verkar tappa hoppet lite om kärleken tycker jag med låt titlar som: Jag ljuger så bra , Alla flickor utom jag och Hur svårt kan de va? Jag tror att alla killar måste förstå budskapet, va snälla mot Linda :D
  Vill bara säga att  Linda är bra hon förtjänar lätt att vinna melodifestivalen!

                       // Puss
           Dagen´s blogg låt: Linda Bengtzing (såklart) - Hur svårt kan de va?

Skola imorgon

No work today
Idag var sista dagen på lovet.. som jag skulle använda till läxor, men som vanligt finns det roligare saker att göra:P
Jag började med att städa badrums skåpet efter det tyckte jag att det var dags för lunch :)
Jag insåg sedan att det finns så himla många roliga spel på Facebook :P
Mina anledningar började ta slut så jag satte mig ner för att göra min historia läxa men kom på att jag inte tyckte att det var roligt, då kom MSN som en räddning! ( beroende på hur man ser de var de en räddning)

Jag åkte sedan iväg till cheerleadingen där jag fick en macka i huvet, tänker inte gå in på ditaljer eftersom jag inte känner för de, men ni kan ju tycka synd om mig ;)

På vägen hem när jag sitter på bussen...
Det kommer på en hemlös på bussen och han går lungt förbi busschaffören med ett falskt busskort, chaffören säger åt hoom att komma tillbaka och ber honom vissa ett riktigt.
Den hemlösa står där och gräver i sin plånbok i 5 minuter med sina svullna fingrar för att sedan ta upp en biljett. Chaffören drar åt sig den och stämplar hårt. Den hemlöse går och sätter sig utan att ta tillbaka buss biljetten.
* Jag förstår om ni inte känner samma medlidande som jag när ni läser denna berättelse men live var den sorgligt, lixom tänk hur kallt det är ute! Kan inte den hemlöse få lägga sina pengar på annat är bussbiljeter :(  Usch , vad har man för liv om man kräver en hemlös på en bussbiljjett :/

Puss

Dagen Blogg-låt: Simple plan -  How could this happen to me

RSS 2.0