att växa upp.

japp nu sitter jag på vigårda och vöntar på johanna. Har precis fördrivit tid i stan och när jag var inne på cubus står 2 tjejer och kollar på bh:ar den ena ska köpa sin första och den andra har redan köpt sin första, så hon är experten... hon säger till sin taniga lilla kompis ( som jag tror är 14 typ) du ska nog ha 75a eller b... jag vet inte om du kan ha C. Jag kan ju inte låta bli att lägga mig i och säger: ni vet att 75 är cm runt? ja det vet vi säger experten. jag okej för jag har ju 75c så jag tror inte att hon har det. dem ojjj okay :p så jag ba: ja men tjejer ta bara med er ett gäng bhar in i provrummet och pröva det e så man lär sig ;)
xx

busskänslan

Egentligen är det bäst att gå på bussen när den är 65% full. för då finns den bara platser kvar bredvid folk. Det finns lixom inget val att sitta själv. plus att du blir glad att det ens fanns en plats.
För går du på bussen först så sitter du bara där och hoppas att ingen ska komma och sätta sig bredvid dig. och skulle dem göra det får du den där dåliga känslan: faan... :p och du ser diskret runt om dig och tänker... varför satte hon sig inte brevid damen istället :p
xx



julklappsrim!

haha! hitta en lista med (dåliga/nöd) julklappsrim så tänkte dela med mig av några :p
Ni kan ju gissa innan ni kollar på rätt svar listan.
1. Du hör röster som ingen annan hör,
annars du ta vax ur örat bör.
2. Med detta mode kan du inte floppa när du glider omkring som foppa.
3. Vi kan inte det förflutna förhäva men kanske få dig att sväva då detta ska få hundarna att sluta gräva.
svar:
1. hörlurar
2.foppa tofflor
3. sluta gräva spray

God Jul ;) xx

Drömjobb eller Hvete's jobb?

Nu sitter jag på flygplatsen i amsterdam och ska åka hem igen. När jag checka in tänkte jag vilket kul jobb att jobba med checkin, få hälsa alla människor en trevlig resa :) .... men sedan tänkte jag faan vad bitter man skulle bli av att sitta och skicka iväg folk på dröm resor 24/7 för att själv åka hem efter varje pass... haha på donken får man ju ialf äta maten till föremonligt pris, och lyckas få lite gratis waste då och då ;)
xx

Vad är ryggskott?

Jag har ju haft ryggskott, vilket jag fick vid halloween.
Nu har jag precis kollat på tv4 vad ryggskott är.
Nå man är inte riktigt säker men man tror att det blir en överbelastning i en del av ryggen och då bildas otroligt mycket mjölksyra där vilket leder till kronisk långvarig smärta.

Man ska aldrig vila sig i form efter en skada men mn ska göra dem övningarna som inte gör ont. Och om allt gör ont så kan man ta ipren eller alvedon i några dagar och sedan träna försiktigt.

Puss på er!

RSS 2.0