Sista dagen från verkligheten

Alldagligt
Idag är det sista dagen här uppe i Vemdalen, vilket är grymt sorgligt! Usch vad jaf kommer sanka att få glida ner för backarna hjär och komma till en lift utan kö1 och bara åka upp igen.
Att bara åka bräda en gång per år är något jag har kommit fram till är sämst., men vad skall man göra ?  Hammarby backern lär ju aldrig mer öppna :/ 

Måste bara hylla min bräd-grupp som verkligen ägde! Det var ingen som fegade ur på någon ting, alla prövade åtminstonde även om ingen lyckades med 360 så prövade alla  :D och  vi satte ialf 180. Så får vi se om vi ses igen nån gång, tack för ett underbart sportlov! v.9 

Nu sitter jag här och tittar på så ska det låta ( där ur snygga Danny är med) och är nästan säker på att jag kommer glöma rätt mycket från det jag har lärt mig i år.. vilket är massor.
Funderar starkt på att flytta till nåt snö-rikt ställe när jag blir stor :P, fast bara på vintrna eftersom att sola och bada också är grymt kul ;) 

Att jag skulle ha mycket tid till läxorna här upp är fel... har typ inte gjort någon ting :P vilket jag kommer få ta igen när jag kommer tillbaka till verkligheten hemma i sthlm.

puss

Dagen´s Blogg-låt: Lasco - Lying
 


Skryt blogg idag

Malin @ Vemdalen 
 
Idag tänker jag inte bry mig om att jag skryter i min blogg för det har jag rätt till :P

Med tanke på att jag aldrig hoppat före i förrgår har jag utvecklats såå enormt!
Detta har jag uppnåt:
1. Kan åka åt båda hållen ungefär lika bra
2. Indy grab och Tail Grab
3. 180˚ 
4. och lite små jibbar trix på marken

Det känns faktist lite nice att få skryta ;)

Annars händelser idag:
Jag, Emma & My tycker att lift kön blev lite lång (vilket den typ aldrig är här) men vi bestämde oss därför för att ta skidskole-ingången vilket gick ass bra vi fick bara några sura blickar men ingen sa något! :P så vi bestämde oss för att alltid gå där ;)

haha, killen som står vid liften flörta med mig ;O , ass söt :P

Annars har det inte hänt så mycket mer, har mest övat på att trixa.

Men måste bara säga att jag saknar er där hemma och tänker på er, vi syns snart vilket jag ser fram emot fast skulle gärna vara här en vecka till :P Men jag har inte glömt er ;)



Så här bra ska jag bli:


Puss <3
Dagen´s Blogg-låt: Justin Nozuka - After tonight


tredje dagen i Vemdalen

Roliga händelser under dagen:
7.00 Millan flyger upp i sängen, jag fick för mig att jag ligger i min vanliga säng så jag rullar "mot väggen" för att undkoma en blöt hund puss. De enda felet är att här finns ingen vägg... (haha)

13.00 Lunch. (För fakta: Patrik och Mickis är tillsammans. Vi grillar korv det finns tjocka och smala. Alla har redan ätit en varsin, dags för nästa vända.)
Patrik:till Mickaela -  Vill du ha en smal eller en tjockis?
Mickis - Jag har redan tagit min tjockis.
Pelle - haha jaa, när du tog Patrik
(Patrik får en sur min i facet :P)

18.00 Tilda ringer och berättar om sina "behov" haha



Brädskolan 2:
Idag hade jag alltså byt till en nivå 3 grupp vilket var kul :) det första vi gjorde var att åka till funparken för att hoppa. 
Daniel (tränaren) frågade hur många har hoppat förut?
alla utom jag räkte upp handen, jag kände mig lite underlägsen men vad kunde jag göra lixom ? 
Första kille åker ner för att inta hoppet... Han ramlar precis innan hoppet! jag tänkte ( hahaha, vilken looser, han som skulle vara dukig)
Min tur, jag siktar, böjer på bena, hoppar, drar upp bena mot magen och landar! Jag lyckades! ass bra :D  tihi

Sedan fick vi lära oss att olla och så fick vi i läxa att lära oss åka switch! man ser ju ut som en nybörjare i backen när man ska byta ben helt plötsligt :P

Och bara så att alla vet, åker man i en blå backe så övar man givetvis på något...därför kan man inte rå för att man inte kan stanna  så fort man ser en unge ligga framför fötterna på en.

Extra till er som sjunger när ni åker skidor: JOOO, NI HÖRS! haha 

Puss<3
 
Dagen Blogg-låt:  Sommarpojkarna ft. Fröjda - Hångla i sanden

Andra dagen i Vemdalen

Min underbara klass :P
Igår hade mina sköna klass-kompisar klassfest. Har dock inte hört så mycket av vad som hände förutom att Alex mår piss idag ialf  :P tihi. Vet oxå att dem ringde mig mitt i natten för att sjunga för mig, underbart att dem tänker på mig ;) haha, efter någon minut slutade dem och alla hälsade. Den ända som inte var glad var väl min mamma som också vaknade av denna skönsång, tack klassen :D haha  

Tankar om brädåkare:
Jag tror att många som åker bräda tänker som jag, tycker att man är rätt bra och tar sig ner för svarta och röda backar utan problem...    okej,kanske lite problem.
Men egentligen är vi bara sådana som vi själva hatar! sådana som tror att vi kan åka men tittar man back ser man att de är en själv som gjort de där hemska isfläckarna som man klagar på, vid de brantare delarna av backen.


Bräd-skola
Jag kommer till skylten för snowboards, de står två flickor där med en tränare. Jag kommer fram och inser att de är dem jag skall vara med.
Vi åker upp med liften , jag fick åka med tränaren Daniel,  han var runt 26 och bodde i Göteborg. De andra två tjejerna i gruppen var rätt tysta och kände varandra sedan innan.
De första jag gjorde när jag kom av liften var att ramla! fett pinsamt! haha, men vi åkte ner för backen som vanligt så att han skulle se hur vi åkte.
På vägen upp frågar han om jag inte vill byta till den bästa gruppen nivå 3,  ;o ,jag berättar att jag läst brochyren och att det står "nivå3: kan kontrollerat ta sig ner för alla backar"
-Och jag är så inte kontrollerad i svarta backar!
(han) -haha, de e ju bra att du läst broschyren men det är de ingen annan som gjort så kom imorgon kl:2 istället så ska vi hoppa och raila!
Jag tänkte: (jippie!!!!)

För övrigt har jag as ont i nästan hela kroppen efter bara två dagars åkning, men man tränar ju bort smärta så de är bara att köra på. Tror inte att det lär bli så mycket mer skidåkning i år, brädan äger! :D

// puss<3<3<3

Dagens Blogg-låt: Sum 41 - In too deep


The Who-village

Hejsan ni där ute :)

Måste bara börja med att fråga, hur barnslig får en vuxen person vara? Min låtsas pappa måste nog ta pris för att vara barnsligast! Han tycker att det är kul att åka skidor framför en och skvätta snö i facet! det gjorde man när man var 10! :P

Men annars har jag det as bra här uppe i fjällen. Jag har insett att jag kommer att missa årets klass-fest hemma i Sthlm men det finns lixom inte så mycket jag kan göra åt de , bara hoppas att dem har det kul :)

Jag har anmält mig till Bräd-skola nu ialf, den börjar imorgon och jag skall lära mig att raila och hoppa :) trodde inte att man gjorde sånt på skidskolor.

Måste rätta en sak från de förra inläggen, jag vill jätte gärna att ni ska ringa men faan inte mitt i natten senat 23 :P eftersom jag inte är uppe så länge här i fjällen...

Och jag som trodde att jag skulle få tid för läxorna...Ähmm såå e de inte man orkar inte sitta med läxorna efter en dag på fjället:P

// puss <3

Dagens blogg-låt: lite töntig men bra, High school musical 2 - Gotta go my own way


På G till Fjällen

Hej allihopa  :)
( ointressant att läsa de första 4 styckerna typ ;)

 Vill bara börja med att säga att jag hade tänkt blogga igår, eftersom jag just nu sitter i bilen på väg till Vemdalen trodde jag att jag skulle vara hemma hela kvällen igår och ha tid för bloggen och att packa men så blev dt inte riktigt.

Som sagt idag åker jag iväg till Vemdalen nu då, jag kommer att vara borta HELA lovet så ring mig gärna på kvällarna då jag annars kommer sitta själv med min familj och mina läxor.

Om gårdagen:
Jag fick reda på att om jag bara kämpar lite till i Företags ekonomin kommer jag att få MVG :D yeahey  Och min sista lektion som var ridning gick hyfsat bra kom bara på att jag hade massa papper jag måste lämna in vilket jag har skjutit fram till lovet :P

På kvällen dårå hade jag tänkt säga hejdå till mina vänner innan jag stack så jag ringer Emelie och Johanna som är ute hos Gosse, men dem tycker att det är en jätte bra ide att jag kommer dit ut. Så jag åker dit missar själv klart bussen så Gosse som skulle hämta mig på fyrhjulingen åker hem och jag börjar gå, men blir stoppad av att Gosse fått åka tillbaka för att hämta mig eftersom Emelie inte lät mig gå den über långa vägen själv :P

Vi kommer fram och Emelie och Johanna kommer ut springade för att hälsa på mig, ni annar inte hur bra de känns :D
Jag kommer in och sätter mig i soffan där "Emelie precis haft utsläppt hår med Gosse"  ;) (vilket jag fick reda på senare på kvällen)
När jag lungnat mig efter upphetsningen av att först åkt fyrhjuling oh sedan kommer in till ett bord fyllt med salta pinnar och ostbågar, så säger Emelie :
- Kan vi inte kolla på porr?
(asså alltid Emelie, har du ingen gräs eller, det är typ därför man åker ut till Gosse ; Fri Porr med vänner, haha )
Men vi kollade på Beck enslingen istället så Emelie fick sin lilla dos av porr. ( om ni sett den.)

Sen kom frågan om K "självklart" , där fick jag berätta hela historien om T eftersom hela sällskapet inte hade hört den, vet däremot inte vad jag ska göra med allt vetande nu :P


Idag
Jag har sett en tant som fortfarande leker med nallar och petar dem i ögat.
Jag har ätit massor med godis, (måste nog börja lyssna på Frej, jag bara sväller i mig utan att njuta och vill bara ha mer) Mådde ASS illa efter allt godis, klantigt*

Nu är jag ialf framme, sitter och undrar vad jag ska göra hela kvällarna så glöm inte att ringa ;)

// Puss
Blogg-låt: Toppen & Estet - PussPuss


Inte Helt Random-day

 Onsdag lite från dag -och kvällen

På väg hem

Min hem väg var dramatisk idag!
Det börjar med att jag kommer fram till Gullmarsplan där jag ska byta till bussen, när jag står i rulltrappan på väg upp mot Tyresö bussarna hör jag en klagande röst bakom mig och ser att det är en tant med två hundar som också ska upp.
Hon börjar med att säga:
-Går det bra?, - Så det är inte för jobbigt då?,- Okej då går vi.
Så går dem upp för trappan.
(Jag inser att hon pratar med sina hundar)

Sedan när jag går från bussen på väg hem ser jag på långt håll en stor (vältränad) kille i en goose jacka. När jag kommer närmare ser jag vem det är, SWEITCH*! Jag tittar på honom när jag går förbi för att se om han sett mig / känt igen mig men han tittar rakt fram ut i ingen stans.
När vi passerat varandra tänker jag det finns inte en chans att han inte vet att det var jag så jag vänder mig om, och (haha) han hade känt igen mig och tittar tillbaka på mig men vänder sig sedan snabbt om och går vidare. 
Usch, vad bra det kändes för jag hade dessutom en se-bra-ut eftermiddag så jag regerade ;) haha

(* För er som inte vet vem Sweitch är så träffades vi på en fest, och han är väl den största playern som någonsin funnits. Men jag måste ha något fel eftersom jag var den enda som inte ville ha honom :P )


Helkroppsmassage
Idag var jag på min första helkropps massage med mamma, det var ass skönt! Fast då började jag tänka på vad alex hade sagt tidigare idag... att man borde kanske tycka att det är konstigt att man får njuta så mycket av att någon annan tjej tar på en :P men nee inte alls konstigt...ASS SKÖNT!  ;) 75 minuter total Malin tid.

 // Puss på er

Dagens blogg-låt: En cool remix av Justin Timberlake´s - Sexyback

 

Tisdag @ Film

Well Hello blogg-readers! :D



Idag har det inte hänt så speciellt mycket men har fått  förfrågningar om att blogga oftare och jag vill ju inte göra någon besviken ;)


Så mina tankar idag...

Jag har kommit fram till ( med Hjalmars hjälp) att gå i högklackat är som att åka skridskor första gången för säsongen, man e lite vinglig innan man gått in sig.

Jag har kommit fram till att jag är en film-spoiler! usch vad jag hatar såna personer, fast jag tror att de är därför jag gör det själv. Det är alltid folk som berättar för mig hur de kommer gå i filmer jag inte sett och då gör jag de tillbaka.
 Som idag vi kollade på Kopps, och jag skrattade varje gång innan det roliga hände eftersom jag visste att de skulle komma :P Tänkte faktist inte på det fören Johan sa de till mig att jag hade skrattat innan alla skämt.

Ex. på när jag varit hemsk spoiler! ( läs bara om ni sett Bourne 2 )
Jag och Ludde ska kolla på film, den andra Bourne filmen (han hade inte sett den).
Det börjar med att vi sätter på filmen och jag kommer på vilken av filmerna de är så jag säger:
-Juste det är ju i den här filmen hon dör :P
( Jag får ett slag på armen och kommer på att jag måste hålla min kunskap för mig själv )
Ludde som då vet att hon kommer att dö, säger:
 -ja nu dör hon.
jag spoliar igen och säger:
 -ne de är ju inte här de är när dem åker av bron.
( Blir slagen igen! haha)
Sedan när Bourne är på flygplatsen och blir tagen,säger jag:
-Ja! det här är ju så bra, fatta att han lyckas ta sig förbi alla dem där sen :P
haha ja ni förstår kolla INTE på Bourne med min om ni inte sett dem ;) haha  

// Puss <3

Dagen blogg-låt: T-pain / Flo ride - Get Low


Måndag-friskis

Idag @ Friskis & Svettis

Idag fick jag pröva på spinning på Friskis i Tyresö. Jag åkte dit och tyckte att det var spännande eftersom jag aldrig varit på spinning förrut.
Det började med att jag inte fattade hur man skulle ställa in cyklen, jag stod där och visste inte vad jag skulle göra, och då kom han som skulle hålla i spinningen fram till mig och frågade om jag hade gjort det här förrut, jag var ärlig och sa att jag aldrig prövat och så började passet.

Efter bara 5 minuter känner jag en otäck svett lukt, STRAK, jag tänker: wow, vad jag stinker! Men upptäcker genast att cyklarna sitter über tät och brevid mig har jag svett-tant nr.1  lättad tänkte jag tur att det inte är jag som luktar ialf. De då jag inser... jag ska sitta brevid henne i 45minuter, JAG KOMMER DÖ!
Otroligt nog slutade min näsa ta upp lukten efter 3min, vilket var skönt.
Efter passet kom tränaren fram till mig och säger:
-Var de där verkligen första gången du va på spin?
-Du var ju ass bra! (Jag stolt* )


Livet enligt Mizz:
Förtillfället rullar allt på som det ska jag mår bra och chillar lagom :P
 Har dock lite ångest över att jag inte vet om jag ska fortsätta på gympan eller inte... alla andra slutar typ så jag vet inte vad jag ska göra. Jag e medveten om att jag kommer sakna att bara få slänga min runt i volter och känna att jag slängs runt av dragkraft i skruvar. Men men får se hur jag gör.
Den stora frågan om K, har jag faktist ingen aning om "de har kommit upp ny fakta" om man säger så, så där får vi också se hur allt löser sig.
Nu är det bara en vecka kvar till sportlovet och jag ska vara borta HELA veckan! lör-lör så jag kommer missa allt roligt som händer :P , tex. min kära klass som ska ha klassfest, alla hockeymatcher men HSK ;) , alla busiga ider som kommer upp när man har lov :P
  jag kommer sakna er ALLA därför får ni gärna ringa mig under lovet eftersom jag kommer vara själv.
Jaa, enda dagen jag kommer kunna festa lär väl bli sista lördagen under lovet.. då får jag röja :D

Många som bloggar läger alltid upp en bild på hur de klär sig varje dag, jag tänker dock inte göra det idag kanske händer någon gång i framtiden. Men förtillfället känns de lite off  :P

Puss

Dagens blogg-låt: Vanessa Carlton - A thousand miles

Donken today

Ja, idag hade jag tänkt att berätta om dagen händelser på Donken, eftersom jag har jobbat hela dagen idag e det där all drama har ägt rum.


Donken @ 7:00 am
Jag står i Driven (där bilarna kommer). Det kommer en Taxi med en tjej och en kille i, dem beställer frukost för 100kr. (Killen är fett packad) 
När jag sedan packat ihop allting och ska lämna ut det inser jag att våran sylt är slut.
Jag säger detta till de två i bilen och berättar att de får en extra toast istället. Killen lackar totalt och skriker åt mig.
Jag har aldrig varit så snäll och lugn när någon skrikit på mig men jag förklarar lungt att den e slut och säger att varorna kanske kommer om 20 min om han vill vänta, han lackar ännu mer och säger: Jag sitter i en jävla taxi som kostar per minut då tänker jag inte vänta 20min. Då erbjuder jag honom att få sina pengar tillbaka (vilket är det ända jag kan göra) men killen i bilen får TOTAL utbrott och skriker: Du e faan dum i huve! du e faan dum i huve nu åker vi!!!!! (Han åker därifrån...)

5min senare....
Killen kommer in och skriker att han nu väntat på parkeringen på sin sylt i 5 minuter. Jag tänker undra vem det e som e dum i huvet :S...
Micke( min skiftleadre) kommer och tar över för att se om han kan lösa situationen...vilket inte fungerade så bra.
Jag blev fett skraj och gick bak medans Micke stod och pratade med killen. efter 20 min kommer Micke springande :JAG SKA FAAN RINGA POLISEN!
Tar telefonen går tillbaka till killen som nu står där med sin tjej som försöker dra ut honom.
Micke inser att det inte kommer leda till något att ringa polisen så försöker med en ny taktik..TREVLIGHET. Micke smilar fint, vilket förstås får killen att lacka ännu mer.
När det gått 40min lyckas Donken vinna och killen åker hem.


Donken @ 15:45 pm
Kort och rolig historia

En kvinna stor som ett hus, asså inte mullig utan STOR kommer med sin QP till disken.
Saken är att hon är så stor att hon går som att hon vore gravid men tro mig det var hon inte hon var "amrican fet".
Hon öppnar locket på QP:n och säger: Ser ni det här den är helt flottig! (den hade lite flott på kanten), asså det är flott, fett. och det är så himla äckligt! jag klarar bara inte av fett kan jag få något annat typ en Mcfeast? - Vi ger henne en Mcfeast.
Men att tänka på... för det första hon kom med en QP och klaga på fett, HALLÅ?!?!? den e ju typ gjord på fett och ost!  för det andra varför kom hon och klagade nu...hon har ju BEVISLIGEN inte bryt sig de senaste 20åren :P

PUSS <3

Dagens Blogg låt: Soulja Boy - Crank dat (superman that hoe)

Välkommen till min nya blogg!

Idag börjar då min blogg.

 
Eftersom det inte hänt så mycket idag (förutom att jag insåg att jag har världens bästa vänner som skickar gulliga sms) så tänker jag berätta om den här bloggen.

Eftersom ingen vill sitta och läsa om någon annans dag bara upp och ner så tänker jag bara skriva de roliga händelserna per dag. 

Sedan kommer jag ockå skriva vilken låt jag har lyssnat på medans jag skrivit bloggen, så får ni veta lite om mig samtidigt eftersom musik smaken säger lite om personen.

Idag är det ju alla hjärtans dag så därför måst ju mina kompisar få vara med i bloggen, tyvärr  får inte alla plats men jag vet att ni finns där.



Johanna, Emelie <3 Denisa

Puss


RSS 2.0