Julklappstips

Japp nu ska jag skriva lite fiffiga julklappstips till HELA familjen :D 

Mamma: Hon brukar vara lättast ialf för oss tjejer. Men till er som inte vet så tycker jag att ni ska lära känna varnadra bättre genom att använda årets julklapp för 2 år sedan: UPPLEVELSEPRESENTEN! Något som ni gör tillsammans :) Eller ett fint smycke då brukar hjärtan sitta bra :) 

Pappa: Här fungerar alltid kläder då de flesta pappor inte bryr sig om vad dem sätter på sig (förutom kanske emelies pappa) :P Annars kan ni fundera på vilka hobby´s som finns och köpa ett passande presentkort! Jag gillar även att köpa saker till hemmet till pappan eftersom det alltid är mamman som får sådan annars! 

Syster under 15år:
Ta med henne på en konsert eller ett evanemang :) 



Syster över 15år: Introducera henne för I.D Smink! Köp ett startpaket så får hon fortsätta därifrån ;) 


Bror under 15år: Kläder igen samma som pappan, fast här handlar det om att du förmodligen vet bätte om vad som ser bra ut och vad som är inne än din lilla lillebror :P 

Bror över 15år: Spa produkter för huden. Han börjar nu bli så stor att han måste ta hand om sin hud och därför introducerar du honom för de fina märkerna :) 

Kusiner: Nu beror det ju på hur nära ni är till varanda men presentkort funkar alltid hur tråkigt det än är ex. BIO, HM, Farsta centrum. Stoppa gärna presentkortat i en korg och h godis runt om det blir fint :) 
Eller köp en turridning för er två att gå ut och rida en dag tillsammans , man behöver inte ha några förkunskaper och det är roligt för er båda om ni är lite halv rädda :) 

Super presenter:
Få köra formulet
Weekend resa tillsammans
Hemma bio system
Städerska varannan fredag i ett halvår
till er som väntar barn en stroller som man kan vara ute och springa med!Perfekt!

Japp om ni inte vet vad ni ska köpa nu så kanjag inte hjälpa er :P 

Xxx

Din åsikt
Postat av: Emelie

Hahahahahahaha!! :D

2011-12-04 @ 10:49:08

Vad har du på hjärtat:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0